- توسط تیم تولید محتوا عسل لاویچ
- 12
- 0
عسل ماده ای طبیعی است که شیرین و خوشمزه می باشد و تا کنون از آن استفاده های دارویی بسیاری در طب سنتی شده است. اینکه عسل اسیدی است یا قلیایی یکی از رایج ترین سوال هایی است که بشر در ذهن داشته و تاثیر بر مواد غذایی قابل توجه می باشد.
عسل لاویچ به عنوان مرکز فروش بهترین عسل ارگانیک ایران قصد دارد در این مقاله به این پرسش پاسخ دهد و به طور کامل پی اچ عسل را بررسی نماید. آگاهی از PH عسل و چگونگی اثر آن بر بدن می تواند به انسان کمک نماید تا تصمیمات بهتری در جهت سلامت و رژیم غذایی خود بگیرد.
بدانید که عسل در بیرون از بدن انسان یعنی قبل از اینکه خورده شود خاصیت اسیدی دارد ولی بعد از میل نمودن و هضم شدن در بدن خاصیت قلیایی پیدا می کند. PH عسل به گونه ای است که از رشد میکرو ارگانیسم ها جلوگیری کرده و اینگونه عسل ماده ای ضد باکتریایی به حساب می آید.
بررسی PH عسل برای جواب سوال عسل اسیدی است یا قلیایی
عسل طبیعی مجموعه ای از خواص شیمیایی و فیزیکی را داراست که شکل و بافت و طعم و عطر عسل را سبب می شود. PH عسل معرف غلظت هر یک از یون های هیدروژن در محلول است و تنها مایعاتی که دارای عنصر اصلی آب در محلول هستند دارای PH می باشند.
بر اساس استاندارد های معین شده، میزان اسیدیته عسل بر اساس PH عسل تعیین می گردد که اگر PH عسل کمتر از ۷ باشد عسل حالت اسیدی دارد و ممکن است این اسیدیته بین ۲.۳ و ۴.۵ باشد از این رو متوسط این PH 3.9 و در سطحی می باشد که مانع از رشد میکروارگانیسم ها خواهد شد.
PH در مقیاس اعداد ۰ تا ۱۴ را شامل می شود که این مقیاس اسیدی، قلیایی و یا خنثی بودن یک ماده را مشخص می کند. معمولا PH ماده های اسیدی بین ۰ تا ۶.۹، PH ماده های خنثی ۷ و PH ماده های قلیایی در بازه ی ۷.۱ تا ۱۴ قرار دارد.
در عسل طبیعی، اسید های بسیاری وجود دارد که در دسته اسید های آلی و اسید های آمینه دسته بندی می شوند. بیشترین اسید بدست آمده از عسل طبیعی اسید گلونیک است که از دکستروز بدست می آید. اسید پیرو گلوتامیک و اسید لاتیک هم از جمله اسید های موجود در عسل طبیعی است.
در گذشته افراد بر این باور بودند که اسید فرمیک اسید اصلی موجود در عسل می باشد ولی امروزه با تحقیقات انجام شده، این مورد رد شده است. امروزه اسیدیته به صورت میلی گرمی نشان داده می شود. اسید گلونیک اسیدی است که از فعالیت گلوکز اکسید حاصل می شود و زنبور هنگام جمع آوری شهد گل، این اسید را به عسل اضافه می کند و اینگونه عسل خاصیت اسیدی دارد. اسید گلونیک ۷۰ تا ۹۰ درصد اسید های آمینه موجود در عسل طبیعی را به خود اختصاص داده است.
انواع اسید های آمینه موجود در عسل
اسیدی بودن عسل طبیعی از جمله ویژگی های مهم عسل طبیعی می باشد. در عسل طبیعی ۲۰ نوع اسید آمینه وجود دارد. باید بدانید که اسید های آمینه موجود در عسل، اجزای تشکیل دهنده پروتئین مهمترین ماده ی مورد نیاز موجودات زنده می باشند. دانه های گرده ای که زنبوران جمع آوری می کنند منبع اصلی اسید های آمینه موجود در عسل طبیعی می باشند و با توجه به این موضوع باید گفت که قلیایی بودن عسل نسبت به اسیدی بودن آن بسیار کم است از این رو عسل خاصیت اسیدی دارد.
اسیدی بودن عسل طبیعی چه خاصیتی دارد؟
اسیدی بودن عسل طبیعی بسیار حائز اهمیت است و به دلیل همین خاصیت اسیدی، عسل طبیعی ماده ای پر فایده برایمان می باشد.
جلوگیری از فاسد شدن عسل
اسیدی بودن عسل طبیعی سبب شده تا عسل طبیعی فساد پیدا نکند و اینگونه عسل در مدت طولانی قابل نگهداری باشد و خراب نشود.
ایجاد عطر مطلوب در عسل
اسیدی بودن عسل سبب ایجاد عطر بیشتری در عسل می شود یعنی عسل طبیعی با میزان اسیدیته ی بالا، از سایر عسل های طبیعی خوشبو تر است.
ایجاد طعم مطلوب در عسل
اسیدی بودن عسل سبب ایجاد طعم مطلوب در عسل خواهد شد. باید بدانید که هر چه میزان اسیدی بودن عسل بیشتر باشد در این صورت طعم عسل هم بهتر خواهد شد.
رنگ جذاب تر
اسیدی بودن عسل در رنگ عسل هم موثر است و عسلی با اسیدیته ی بالا، رنگ تیره تر و جذاب تری دارد.
برای خرید عسل طبیعی با PH مناسب می توانید به عسل لاویچ اعتماد کنید و با خیال راحت عسل مرغوب را از این مجموعه تهیه نموده و مصرف نمایید.